Uw Flashplayer moet bijgewerkt worden om de menubalk te laden! Klik op de volgende link om de recente update binnen te halen.

>>> Direct naar Flashplayer pagina

>>> Naar Adobe downloadpagina.Pompen
Gas- waterleidingen
Horizontaal boren
Riolering
Drukriolering
Waterontharders
Drukvaten
Beregeningsinstallaties
Nieuws
Demofilms
  

Nieuws


WiVi,

hulpverlener

in BlaricumEen hardnekkige verstopping in uw waterafvoer? Een bewerkelijke bewatering van uw tuin met te veel slangen? Of overweegt u soms om zuiniger met energie om te gaan en het milieu te sparen door over te gaan op een aardwarmte systeem en warmtepompen? Wellicht is voor u dan het moment aangebroken om een kijkje te nemen op de website van het Blaricumse bedrijf WiVi Leidingwerken – Grondboringen.

Geboren en getogen Blaricummer Winko Visser is op het gebied van gas-, water-, en rioolleidingen en grondboringen een vakman eerste klas. Na zijn diensttijd als technisch specialist was hij o.a. werkzaam als medewerker bij de grondboorwerkzaamheden van Herman Vos ‘de Pompenboer’ uit Blaricum. Vervolgens werkte Visser 25 jaar lang voor een aannemersbedrijf in de regio, waarvoor hij alle voorkomende leidingwerkzaamheden uitvoerde.

Geen probleem te ingewikkeld
Met de invoering van de euro besloot Visser zelfstandig te gaan opereren in zijn eigen vakgebied en vestigde zich onder de naam WiVi in Blaricum. De eerste jaren verliepen moeizaam, maar uiteindelijk heeft hij, mede dankzij goede connecties uit het verleden, een ruime en vooral tevreden klantenkring opgebouwd. “De reclame van mond tot mond is het beste wat je kunt hebben.”WiVi verricht eerstehulpverlening – hij komt zo snel mogelijk langs als je belt – en aanlegwerkzaamheden en onderhoud op het gebied van pompen, riolering, gas- en waterleiding, waterontharders en beregeningsinstallaties. Ook voor advies en informatie over de installatie van hypermoderne, energiebesparende aardwarmtesystemen en warmtepompen kun je terecht bij hem. 
  Winko Visser

Wivi aan het werk


Vakmanschap, vriendelijkheid en volharding
Belangrijk in het werk van Winko – die
onderhoud van de beregeningsinstallatie komen en dat tijdens de koffie een hardnekkige verstopping in de waterafvoer ter sprake komt. Uiteraard proberen wij daar flexibel op in te gaan en trachten we zo snel mogelijk ook daarvoor een effectieve oplossing te vinden.” Wat door de klanten bijzonder op prijs gesteld wordt is dat Winko niet opgeeft voordat hij een probleem, met riool of anderszins, definitief heeft verholpen. Daarom zal je van hem de opmerking “Het probleem is nu opgelost” pas horen als dat ook echt zo is.

De kracht van een klein bedrijf
Met die sterk klantgerichte aanpak en zijn grote probleemoplossend vermogen staat Winko steeds voor zijn klanten klaar. Het werk begint met het inventariseren van de wensen en/of het probleem, en eindigt steevast met een tevreden klant. En dat worden er elk jaar meer. De sterkte van een klein, hoog gespecialiseerd bedrijf. Een extra kwaliteitsgarantie is dat Winko bij zijn werkzaamheden beschikt over de modernste apparatuur. Informatie: zie de blauwe WiVi-advertentie op pagina drie in deze hei & wei, of bel Winko Visser op 06-22421139 of 5244651. Zie ook zijn website www.wivi.nl.

Karin Maas
 

Bron: Hei en Wei, dorpsblad voor Blaricum Editie 327 - 2009


  Sitemap >>>  

   © Wivi 2009   Meeuw 5, 1261 RS Blaricum    Tel : 035 - 8879275   Mob: 06 - 22421139
Ontwerp en realisatie: De haan reclame