Uw Flashplayer moet bijgewerkt worden om de menubalk te laden! Klik op de volgende link om de recente update binnen te halen.

>>> Direct naar Flashplayer pagina

>>> Naar Adobe downloadpagina.Pompen
Gas- waterleidingen
Horizontaal boren
Riolering
Drukriolering
Waterontharders
Drukvaten
Beregeningsinstallaties
Nieuws
Demofilms
  

Horizontaal boren
Bodemraket / grondraket


Horizontaal borenHet gebruik van sleufloze techniek (de grondraket) is ervoor om bestaande landschap / structuur ongeroerd te laten. Ruim 25 jaar wordt er al met deze techniek gewerkt. De grondraket is een grond-verdringende machine welke een compacte boring maakt in verplaatsbare grond. Door deze boring kan men een leiding of kabel trekken. De grondraket word aangedgrondraket uitmetenreven door een luchtdruk van ca 7 bar welke wordt geleverd door een compressor van ca 4,5 m3 p/uur.

De grondraket is zeer krachtig en richting vast. Dit kan over een lengte van ca. 15 tot 20 meter zijn. Als er kabels en leidingen naast de boring liggen  zoekt de grondraket de weg van de minste weerstand en kruipt naar de leidingen of kabels toe. Daarom moet bij een raketboring altijd een melding worden gedaan bij de Klic. Via Klic vraag je kabel- en leidinggegevens op. Na het ontvangen van deze gegevens kan worden begonnen met de boring.

Bij een raketboring is het opbreken van bestrating/opritten niet nodig. Ook het verwijderen van struiken is niet nodig als men diep genoeg boort.

Hieronder ziet U dat een grondraket zijn werk doet wat een hoop extra werkzaamheden voorkomt.

werking grondraket

Vraag meer informatie aan >>>/a>
  Sitemap >>>  

   © Wivi 2009   Meeuw 5, 1261 RS Blaricum    Tel : 035 - 8879275   Mob: 06 - 22421139
Ontwerp en realisatie: De haan reclame