Uw Flashplayer moet bijgewerkt worden om de menubalk te laden! Klik op de volgende link om de recente update binnen te halen.

>>> Direct naar Flashplayer pagina

>>> Naar Adobe downloadpagina.Pompen
Gas- waterleidingen
Horizontaal boren
Riolering
Drukriolering
Waterontharders
Drukvaten
Beregeningsinstallaties
Nieuws
Demofilms
  

Drukrioleringen

Persriolering 250mm
Drukriolering is een rioolsysteem waar het rioolwater in een verzamelput terecht komt. In deze put zit een pomp die het rioolwater verder perst naar het bestaande vrijvervalriool. Voordat het rioolwater weg geperst kan worden is er een persleiding nodig. Deze kan bestaan uit PVC of PE. De diameter is afhankelijk van de hoeveelheid rioolwater dat wordt weg geperst. De grootte van de persput met pomp is afhankelijk van het aanbod en de ruimte waar deze geplaatst kan worden. Er zijn pompunits voor achter het toilet tot aan een verzamelput voor meerdere aansluitingen.

Voor de kleine afvoerproblemen maakt men gebruik van een klein minigemaal. Deze kan men achter het toilet of in een andere ruimte zetten waar een normale afvoer niet mogelijk is. Voor de huisaansluitingen die niet op een normale manier op de hoofdriolering aangesloten kunnen worden, maakt men gebruik van een grote minigemaal.

Vraag meer informatie aan >>>

Feka minigemaal

Feka minigemaal
Feka minigemaal groot Feka minigemaal groot
  Sitemap >>>  

   © Wivi 2009   Meeuw 5, 1261 RS Blaricum    Tel : 035 - 8879275   Mob: 06 - 22421139
Ontwerp en realisatie: De haan reclame