Uw Flashplayer moet bijgewerkt worden om de menubalk te laden! Klik op de volgende link om de recente update binnen te halen.

>>> Direct naar Flashplayer pagina

>>> Naar Adobe downloadpagina.Pompen
Gas- waterleidingen
Horizontaal boren
Riolering
Drukriolering
Waterontharders
Drukvaten
Beregeningsinstallaties
Nieuws
Demofilms
  

Beregeningsinstallaties


BeregeningsinstallatiesRegen is een geschenk van de natuur. Maar met de Techniek van WiVi kan de natuur wat helpen in uw voordeel.

Een ondergrondse beregeningsinstallatie voorziet u van vele gemakken. Geen gesleep meer met slangen en het verplaatsen van sproeiers.

De ondergrondse installatie kan bestaan uit PVC of PE drukleidingen. Op deze leidingen worden sproeiers gemonteerd. De ondergrondse installatie wordt aangesloten op de drinkwaterleiding achter de watermeter of op een eigen waterBeregeningsinstallatiesvoorziening (bron). Men kan de sproeiers ook in secties verdelen wat wil zeggen eerst de voortuin en dan later de achtertuin. Dit kan men verkrijgen door magneetafsluiters te plaatsen in de persleiding. Deze afsluiters kan men laten bedienen door gebruik te maken van een regenautomaat. Om uw tuin goed te kunnen onderhouden, en op de ene plaats meer water te kunnen geven dan een andere plaats moet de beregeningsinstallatie zo zijn ontworpen dat die wens in vervulling gaat. Voor een goede besproeiing heeft u ook een goede sproeier nodig. Daar zijn veel mogelijkheden in, maar het gaat erom om de juiste sproeier te plaatsen op de plaats waar die voor bestemd is.
Beregeningsinstallaties    Beregeningsinstallaties    Beregeningsinstallaties

Ook op sportvelden is een beregeningsinstallatie welkom.
HONKBALVELD HCAW BUSSUMVraag meer informatie aan >>>
  Sitemap >>>  

   © Wivi 2009   Meeuw 5, 1261 RS Blaricum    Tel : 035 - 8879275   Mob: 06 - 22421139
Ontwerp en realisatie: De haan reclame